NYU Kaupasta voi tilata tuotteita ainoastaan Nurmijärven aluella noudettavaksi. Tilauksia otetaan vastaan myös muualta, mutta ainoa toimitustapa on nouto Nurmijärveltä.

Toimitustavat

TIlaukset voi joko noutaa valitusta noutopisteestä ilmoitettavana aikana.

Noutotilauksissa ei ole toimitusmaksua.

Toimitusaika

Tilaustuotteiden tilauksia kerätään yhteistilaukseen jonka jälkeen tilaukset välitetään eteenpäin tavarantoimittajalle. Katso tilaus- ja toimitusaikataulut tarkemmin yhteistilausten aikataulusta..

Tilauksen saapumisesta noudettavaksi ilmoitetaan erikseen sähköpostitse.

Tilauksen voi peruuttaa niin kauan, kun se on tilassa "Odottaa maksua" tai "Jonossa". Mikäli tilaus on käsittelyssä, voi sen perua vasta toimituksen yhteydessä tai kuluttajasuojalain mukaisesti 14 päivän sisällä tavaran vastaanottamisesta. Peruutusoikeus ei koske yksilöityjä tuotteita, sen jälkeen kun tilaus on siirtynyt käsittelyyn.

Maksuehto

Tilaus on maksettava 5 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. NYU Kauppa ei lähetä maksukehotuksia ja varaa itselleen oikeuden peruuttaa peruuttaa maksamattoman tlauksen. Mikäli peruttu tilaus myöhemmin maksetaan, se voidaan ottaa mukaan seuraavaan joukkotilaukseen, mikäli erän keruu ei ole vielä päättynyt.

Tilauksia koskevat kysymykset ja muutokset pyydetään lähettämään asiakaspalveluun.